Stabilitet og Længde

 Instruktionsvideoermed Anders Dahl Christiansen
Instruktionsvideoer med Anders Dahl Christiansen

– Dette tip er optaget i ”paradis” på en af mine træningsture, og jeg har lært det i min tid som Master Instructor for en af verdens bedste trænere, Jim McLean. I videoen vil du lære et tip, der måske kan få dig til at blive mere neutral i forhold til din kølles bane ind gennem bolden og dermed opnå mere stabilitet på dine slag. Siger den succesfulde golftræner Anders Dahl Christiansen, som også er uddannet fysioterapeut samt NLP coach mm.
Og han fortsætter: – Dette vil sikkert også kunne hjælpe dig i forhold til at opnå mere længde på dine slag, og i videoen bruges faktisk illustrationer af en af verdens gennem tiden bedste og længst slående spillere.
Se eller gense videoen “Stabilitet og længde” HER.
Idéerne fra klippet har Anders brugt en masse gange, når han har arbejdet i USA for Jim McLean, og desuden kan du se lignende idéer i ”Det succesfulde sving”, som er en yderst populær DVD om golf instruktion. Ønsker du en mere omfattende undervisning fra Anders Dahl Christiansen af det lange spil og tilhørende øvelser, kan du konsultere ham individuelt. Du kan også købe DVD’en ”Det succesfulde shortgame”, og de to DVD’er fik bl.a. følgende ord med på vejen ”uden sammenligning de bedste danske videoer eller DVD’er om golf instruktion nogensinde”.
Og få evt. en super Europa Tour-oplevelse fra siden HER
Se videoen og lær idéerne om stabilitet og længde, som Anders, der også er uddannet ”The Golf Athlete Instructor” og er tidligere landstræner, ind imellem bruger i sin træning.
Se videoen nedenfor eller se den på YouTube her Artiklen fortsætter under videoen….

Har du lidt fysiske skavanker eller vil du blot forbedre dig, så kan du booke individuel træning med Anders, der jo også er uddannet fysioterapeut, via siden HER. Ved træning m. Anders får du i alle longgame lektioner en video tilsendt af lektionen samt Trackman data under sessionen.
Du kan også se mere om golf rejser med Anders via siden HER – På de kommende rejser kan du forvente gourmet mad, fantastiske destinationer, og EKSTREM ”Value for money”!
På Teetime.dk kan du se eller gense en række instruktions tips med Anders Dahl Christiansen fra www.trainyourbrain.dk – hvorfra du gratis kan hente en af verdens mest anerkendte bøger om personlig udvikling.
Se eller gense videoen “Stabilitet og længde” HER
Tidligere instruktionsvideoer m. Anders Dahl Christiansen:

 1. ”Den gode afslutning”
 2. ”Et atletisk set up”
 3. ”Sving tilbage som Nicklaus”
 4. ”Vægtskifte – The Ben Hogan Style”
 5. ”Bevæg armene som en pro – slå længere”
 6. ”Start dit sving på Pro Manér”
 7. ”Usund / Usand myte”
 8. ”Chipping og Evaluering”
 9. ”God kontakt på dine chip slag”
 10. “Power Tip – Wide to Narrow”
 11. “Major Vinder Øvelse”
 12. ”Den kraftfulde draw”

— o0o —
Anders Dahl Christiansen arbejdede med det danske landshold fra 2006-2010 og var ansvarlig herrelandstræner i 2010, som var det bedste år nogensinde for herrelandsholdet. Han har desuden via sit virke hos, Jim McLean i USA, arbejdet med spillere fra den amerikanske PGA Tour og med flere Europa Tour spillere både for damer og herrer. I årene før landstræner karrieren uddannede Anders sig til Master Instructor, for hos Jim McLean, som er én af verdens mest respekterede trænere.