Svær afslutning venter ved Made in Denmark.

IMG_3163Made in Denmark offentliggjorde i weekenden den første store justering af Himmerland back tee course, som ligger græs til Made in Denmark i august måned.
Det drejer sig om banens 18 hul, som bliver forlænget med hele 38 meter således hullet nu spiller 422 meter fra back tee. Hul 18, som er et smalt par 4 hul med et lille dogleg til venstre har vand hele vejen langs højre side, hvilket får mange af spillerne til at slå drivet ned af venstre side af fairway. I venstre side af fairway er der placeret to fairway bunkere 244 meter fra back tee. Med det nye teested vil der blive omkring 290 meter ud til den første bunker.
En af de nye udfordringer ved hullet er hvis man slår drivet lidt for langt i venstre og dermed ikke kan slå efter green i andet slag på grund af det lille dogleg til venstre. Ydermere er det nu nødvendigt for spillerne at slå en driver fra tee, hvorimod mange har slået en 3-wood i de foregående år.
En yderst interessant ændring, som i den grad vil teste spillernes nerver i afslutningen af runden.