Fitzpatrick fører i Sverige – danskerne stadig med fremme

Matthew FitzpatrickEngelske Matthew Fitzpatrick havde en god dag på det grønne, svenske klæde fredag. Med syv birdies uden modsvar strøg han alene i spidsen for Nordea Masters.
Fitzpatrick er i -11 hele tre slag foran sine nærmeste forfølgere, der blandt andre tæller Nicolas Colsaerts og Ross Fisher.
Lasse Jensen var tidligt ude fredag og kom rundt i flotte -3, hvilket dermed også er hans samlede score for de to første dage. Det rækker til en 26. plads, som han deler med Thomas Bjørn og Lucas Bjerregaard, der også er i -3.
— Læs også: Kjeldsen og Olesen flirter med cutgrænsen ved The Memorial
Ét slag længere tilbage i -2 finder vi Jeff Winther og Søren Hansen. Sidstnævnte faldt en smule tilbage fredag, da han var rundt i +1. Alligevel holder den nylige US Open kvalifikant fast i den delte 35. plads inden weekenden, og er bestemt ikke ude af kampen om topplaceringerne. Også hjemmebanefavoritten Henrik Stenson ligger på den delte 35. plads i -2.
De to øvrige danskere i turneringen missede desværre cuttet. Joachim B. Hansen var to slag fra adgang til weekenden i +2, og måtte i løbet af bare fire huller på bagni notere både en dobbelt- og en firedobbelt bogey. Morten Ørum Madsen sluttede i +3 på en delt 102. plads.
Viasat Golf og Viaplay sender direkte fra lørdagens tredje runde. Sendetiderne kan ses på vores TV-side.
Nordea Masters, leaderboard