Berger holder fast i Memphis

DanielBerger_atlanta15-298376Daniel Berger (billedet) formåede med en runde i 69 (-1) at holde fast i føringen før finalen af FedEx st. Jude Classic. Daniel Berger havde en grim dobbeltbogey på hul 14 efter en tur i vandet, men han viste god moral og lavede to birdies på de sidste 4 huller. Berger er samlet 10 under par for turneringen og har tre slag ned til tre særdeles rutinerede herrer i skikkelse af D.A. Points, Phil Mickelson og Steve Stricker. Points havde en dejlig bogeyfri runde i 64 slag og han har udover muligheden for sejren, også muligheden for at spille sig til en plads i British Open, hvor de fire bedst placerede spillere i turneringen, som ikke allerede er kvalificeret, får en plads i The Open. Steve Stricker er heller ikke direkte kvalificeret, hvorimod Phil Mickelson naturligvis er med i The Open.
Allerede næste uge spilles der dog en Major, idet spillerne skal til den meget vanskelige Oakmont og spille US Open, og Mickelson må være godt tilfreds med at føle at spillet er på plads, da han har som erklæret mål at vinde US Open og dermed formå at vinde alle fire Majors
5-6-2016 PGA Tour 2016, The Memorial Tournament presented by Nationwide, Muirfield Village Golf Club, Dublin, OH, USA. 02-05 Jun. Dustin Johnson of United States during the final round.
Bookmakernes største favorit inden denne uges turnering var Dustin Johnson, og han lå da også fint med fremme efter to runder, men med en runde i 73 (+3) er han nu 8 slag efter Daniel Berger og har formentlig udspillet sin chance for sejr.
Du kan følge finalen af FedEx st. Jude Classic på Cmore golf i aften fra kl. 19.00