Vind 2 lækre Tenson fleece trøjer til dig og en ven!

forside-billeder-til-konkurrencen-på-ttNu har du mulighed for at vinde 2 lækre fleece trøjer fra Tenson til dig og en ven – eller en du holder af! Præmien har en samlet værdi af 600 kr.
Marilyn og Melvin er lækre tynde fleece trøjer fra Tenson, er multifunktionelle trøjer af god kvalitet med lynlås. Fleece-materialet er super blødt og derfor også utrolig behageligt at have på og har god pasform. Kombinationen af god ventilation og fantastisk isolering gør at fleece trøjerne er perfekte, når du skal være fysisk aktiv og derfor har brug for god bevægelsesfrihed. Fleece trøjerne kan både bruges som jakke på en kølig sommeraften eller som mellemlagstrøje til efteråret.
præmie
Marilyn fås i 3 farver og størrelserne 36 -44 til damer og Melvin fås i 2 farver i størrelserne S-XXXL til herrer. Læs mere om fleece trøjerne her
Denne konkurrence er bragt i samarbejde med Tenson.
Konkurrencen er nu slut og vi har trukket en vinder iblandt alle der svarede rigtigt på konkurrencespørgsmålet enten her på Teetime.dk eller på vores Facebook side. Vinderen af de 2 sommer fleece trøjer har fået direkte besked, tillykke til dig Karen Hovard!