Ugens sendetider U.S. Open

Jordan SpiethJordan Spieth er forsvarende mester i denne uge ved U.S. Open, og blandt modstanderne på Oakmont Country Club i Pennsylvania er Søren Kjeldsen og Søren Hansen. Det er muligt at følge turneringen på Viasat Golf og Viaplay.dk, og som kommentatorer er Henrik Knudsen og Leif Nyholm, mens Henrik Levysohn er tilstede på banen som banereporter og vil sørge for diverse interviews hjem til seerne.
Første dansker der skal i aktion, er Søren Hansen, der torsdag kl. 07:18 lokal tid (kl. 13:18 dansk tid) skal ud sammen med de to amerikanere, Justin Hicks og Jason Allred. Før Søren Kjeldsen begynder sæsonens anden major, når han kl. 12:52 (kl. 18:52) teer ud med Brendan Steele fra USA og Jaco Van Zyl fra Sydafrika.
– Læs mere: Ugens starttider U.S. Open
Nedenfor ses en oversigt over de tidsrum, hvor Viasat Golf og Viaplay.dk sender live fra Oakmont Country Club, og derudover bliver der sendt genudsendelser og diverse magasinprogrammer. Den fulde sendeplan kan ses via dette link.
Torsdag kl. 19:00 – 02:00.
Fredag kl. 19:00 – 02:00.
Lørdag kl. 18:00 – 01:30.
Søndag kl. 18:00 – 01:30.
U.S. Open, starttider.