Cappelen i top-5 på Web.com touren

SebastianCappelen_0336_FOTO-KasperKaagImens verdenseliten er i fuld gang med at spille US Open, er spillerne på web.com touren i gang med Nashville golf open.
Danske Sebastian Cappelen er kommet rigtig fint fra start og indtager efter de to første runder en delt 4. plads i 6 slag under par samlet. Cappelen gik en solid anden runde i 70 slag (-2) efter 3 birdies, 1 bogey og 14 pars. Cappelen deler 4. pladsen med hele 9 andre spillere.
Helt i front ligger amerikaneren James Driscoll i hele 11 slag under par samlet. Driscoll gik en anden runde i 68 slag (-4) og fører med 3 slag ned til Mark Anderson på andenpladsen. På tredjepladsen er Zack Sucher for USA placeret kun et slag foran Cappelen.
Cappelen slår ud i 7. sidste bold på lørdagens runde.
Nashville Golf Open, leaderboard