Dustin Johnson lægger sig igen i spidsen af US Open

DustinJohnson_st.andrews15-293764Når man taler om de bedste spillere, som aldrig har vundet en Major er de første navne som bliver nævnt Sergio Garcia, Lee Westwood og Dustin Johnson. De har til sammen 9 andenpladser og hele 26 top-5 placeringer i Majors. Efter fredagens spiller ligger alle tre spillere i top-4 og mange af deres umiddelbare konkurrenter er langt tilbage i feltet.
Spillet på Oakmont blev fredag hårdt påvirket af vejret, hvilket betyder at en del spillere endnu ikke har taget hul på anden runde af turneringen. Dustin Johnson har spillet to runder og fører turneringen i 4 slag under par sammen med Andrew Landry, som dog kun har spillet en enkelt runde. Johnson spillede 36 huller fredag, men følte at han spillede solidt og puttede godt. Johnson havde kun en enkelt bogey på de 36 huller.
— Læs også: Masters-vinderen ude med riven efter US Open arrangørerne
Et slag efter Johnson og Andrew ligger engelske Lee Westwood. Westwood er ikke startet på anden runde, men gik en flot første runde i 67 slag (-3) med en eagle på hul, som er et par-4 hul på 310 meter.
Yderligere et slag efter ligger Sergo Garcia, Scott Piercy og Shane Lowry. Både Garcia og Piercy har færdigspillet deres anden runde, som de begge spillede i par. Shane Lowry er ikke starte på sin anden runde, men spillede første runde i blot 68 slag (-2).
SørenHansen_kennemer14-277658Både Søren Kjeldsen og Søren Hansen er med i turneringen. Desværre ser det ikke ud som om nogle af danskerne klarer cuttet. Kjeldsen spillede to runder i går i henholdsvis 73 og 76 slag og er derfor 9 over par samlet. Kjeldsen startede med at fireputte sit første hul på anden runde og afsluttede runden med en dobbelt bogey på sit sidste hul. En dobbelt bogey, som desværre kan vise sig at være dyr da det ikke er urealistisk at cuttet vil flytte sig til +7. Søren Hansen kom ikke i gang med sin anden runde og er efter en første runde i 79 slag også i +9 samlet. Denne score rækker til en delt 117. plads.
— Læs også: Alle jagter finsk komét efter ny kanonrunde ved NorthSide Charity Challenge
Det er ikke kun danskerne, som har kæmpet med Oakmont. Ricky Fowler er +6 efter første runde, Justin Rose er +6 efter 34 huller, Mickelson er +7 efter 34 huller, Mcilroy er +7 efter 18 huller, Stenson er +9 efter 34 huller. Stenson var eller længe på 4. pladsen, men er altså hele 10 slag over par efter 16 huller på sin anden runde.
Spillet genoptages kl 06.45 lokal tid og kl.12.45 dansk tid. Viasat golf sender fra kl.18.00 i aften.
US Open, leaderboard