Shane Lowry fører US Open – Danskerne missede cuttet (opdateret)

ShaneLowry_wentworth14-270129Irske Shane Lowry har bragt sig i spidsen for US Open halvvejs gennem tredje runde, imens både Søren Hansen og Søren Kjeldsen missede cuttet på Oakmont Country Club.
Årets anden major kæmper stadig med forsinkelserne fra førstedagens uvejr, og 25 spillere mangler stadig at færdigspille tredje runde. Dog tyder alt på, at man godt kan nå at få afviklet den resterende del af turneringen søndag.
Desværre bliver finaledagen uden dansk deltagelse, da de to gange Søren begge missede cuttet, som faldt på +6. Kjeldsen endte i +9 efter to runder, imens Hansen måtte notere en samlet score i 23 slag over par.
Shane Lowry mangler stadig fire huller af sin anden runde, men fører altså i -5 og har to slag ned til amerikanske Andrew Landry i -3. Yderligere et slag efter følger en navnestærk trio bestående af Lee Westwood, Sergio Garcia og Dustin Johnson. Også de tre mangler at færdigspille tredje runde.
Viasat Golf og Viaplay sender direkte fra søndagens spil. Vær opmærksom på, at der sendes ekstra direkte fra tredje rundes afslutning fra kl. 13. Yderligere sendetider kan ses på vores TV-side.
US Open, leaderboard