WITB: Dustin Johnson

Dustin JohnsonIgennem flere år har Dustin Johnsons navn været nævnt, når man talte om de bedste spillere, der endnu ikke havde vundet. Før U.S. Open havde han nemlig fem top-5 resultater heriblandt en andenplads i The Open 2011 og en andenplads i U.S. Open i fjor. Søndag kunne den 31-årige bomber så endelig lade sig hylde som vinde af en af sportens fire majorturneringer.
– Læs mere: Dustin Johnson vandt US Open efter nyt regeldrama
Spillerne var enige om, at dette års U.S. Open på Oakmont Country Club i Pennsylvania var blandt de sværeste turneringer nogensinde, men Johnson tøjlede udfordringerne med runde i 67, 69, 71 og 69 slag, og med en samlet score i -4 vandt han sikkert med tre slag foran Jim Furyk, Shane Lowry og Scott Piercy.
– Læs mere: Se flere highlights fra afslutningen på US Open
Dustin Johnson har i mange år spillet med udstyr fra TaylorMade, og nedenfor ses en oversigt over det udstyr, der sikrede ham karrierens 10. titel på PGA Touren, og som sender ham op som nummer tre på verdensranglisten.
Driver: TaylorMade M1 (11 grader, Fujikura Speeder Evolution 2.0 Tour Spec 661X skaft).
3-kølle: TaylorMade M1 (17 grader, Aldila RIP Alpha 90X skaft).
Jern (2): TaylorMade UDI (Project X HZRDUS Black 105X skaft).
Jern (3-PW): TaylorMade Tour Preferred MB ’14 (True Temper DG Tour Issue X100 skafter).
Wedges: TaylorMade Tour Preferred EF Satin Chrome (52 og 60 grader; KBS Tour 130X Black Nickel skafter).
Putter: Scotty Cameron Prototype.
Bold: TaylorMade Tour Preferred X.
U.S. Open, resultat.