Generationsskifte: Tiger Woods' søn Charlie fik topresultat i juniorturnering

Mark+O+Meara+Charlie+Woods+Masters+Preview+ixYe0Co65_DlDer er igen en Woods i toppen af et leaderboard og det er hverken Tiger eller hans niece, Cheyenne. Nej, det er Tigers 7-årige søn Charlie, der sluttede på en delt andenplads ved en juniorturnering i West Palm Beach i Florida – ikke langt fra sit og faderens hjem.
I alt endte Charlie Woods på +19 efter ni huller, og det rakte altså til en topplacering. Til sammenligning kan det nævnes, at sidste gang farmand Tiger sluttede på en delt andenplads var ved The Barclays i 2013.
— Læs også: – Optimistisk Woods: Jeg har det meget bedre nu
Rundens højdepunkt var en par på det 135 meter lange par-4 hul 2.
Allerede i 2015 fortalte Tiger Woods, at Charlie var godt igang med golfkøllerne, og noget kan altså tyde på, at han er på vej i den rigtige retning. Om han når 18 majors før sin far er nok lidt tidligt at sige, men han har i hvert fald generne på sin side.