Banerekord sender Lydia Ko mod ny sejr

LydiaKo_christchurch15-283897Den 24. april fyldte Lydia Ko 19 år, men selvom hun kun er en teenager, har hun de seneste år i den grad præget verdensgolfen, og hun har allerede vundet 12 sejre på LPGA Touren. Hun fører verdensranglisten suverænt, og afstanden kan øges efter Walmart NW Arkansas Championship Presented by P&G, hvor hun er på en delt førsteplads inden finalerunden.

Turneringen bliver spillet på Pinnacle Country Club i Arkansas, og her har forholdene vist sig til meget lave scores. Lørdag skulle Lydia Ko kun bruge 62 slag (-9), hvilket var ny banerekord. Efter de to første runder er hun på hele -14, og det er en score, der matches af Morgan Pressel, der lørdag brugte 63 slag. De to spillere fører med to slag foran Alena Sharp (65), Jing Yan (65) og Candie Kung (66).
Om Lydia Ko kan skrive endnu en sejr på det i forvejen imponerende cv kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk kl.23:30.
Walmart NW Arkansas Championship Presented by P&G, leaderboard.