Hurley III fører hos Tiger inden finale

Billy Hurley IIII sin karriere på PGA Touren har Billy Hurley III spillet 103 turneringer, hvor det er blevet til syv top-10 resultater. Han har dog aldrig vundet, men det kan komme i denne uge ved Quicken Loans National, hvor han inden de sidste 18 huller fører med to slag.

Som nummer 607 på verdensranglisten og nummer 198 i FedEx Cuppen var Hurley III ikke den største favorit til at vinde Tigers turnering på Congressional Country Club, men han har spillet rigtig flot golf på den svære bane, og efter runder i 66, 65 og 67 fører han i -15 med to slag ned til Ernie Els (65), der tidligere har vundet U.S. Open på denne bane. På tredjepladsen er John Rahm (70), der på Congressional spiller sin første turnering som professionel.
– Læs mere: Regnen holdt de bedste i klubhuset hele lørdag
Skulle Billy Hurley III gå hele vejen og vinde turneringen, vil han modtage 1,242 mio dollars, 500 FedEx Cup og derudover vil han kvalificerer sig til The Open.
Finalerunden fra Congressional Country Club kan følges live på C More Golf fra kl. 19:00.
Quicken Loans National, leaderboard.