Skidt moving day for Sebastian Cappelen

SebastianCappelen_0336_FOTO-KasperKaagI 2014 var Sebastian Cappelen med i mandagskvalifikationen til Air Capital Classic presented by Aetna, og efter omspil kom han med i hovedturneringen, hvilket skulle blive en fantastisk debut i en professionel turnering. Han gik nemlig hen og vandt, og siden har han leveret flere flotte resultater på Web.com Touren.
– Læs Mere: Dansk duo missede cuttet på Symetra Touren
Ved dette års udgave af Air Capital Classic presented by Aetna startede Cappelen ud i torsdags med en flot runde i 65 slag (-5), hvilket blev fulgt op med 69 slag fredag. Lørdag var så moving day på Crestview Country Club i Kansas, men danskeren kunne ikke helt leve op til de første to runder, og med 73 slag faldt han tilbage i stillingen til nummer 58.
– Læs mere: Banerekord sender Lydia Ko mod ny sejr
Med 18 huller tilbage bliver turneringen ført af Ollie Schniederjans efter en fornem runde i 61 slag.
Air Capital Classic presented by Aetna, leaderboard.