Trick Golfshow i Rold Skov Golfklub

David Edwards optræder i Rold Skov Golfklub den 22. august
David Edwards optræder i Rold Skov Golfklub den 22. august

Rold Skov Golfklub afholder en golfdag udover det sædvanlige, mandag den 22. august, når Shoppens Høstmatch løber af stablen.
Udover en 18 hullers stableford match byder dagen på et Trick Golfshow med David Edwards, som er tidligere tourspiller og nu er anerkendt som en af verdens allerbedste Trick golfere. David Edwards har optrådt i mere end 50 lande og har bl.a. vist sit show i forbindelse med Ryder Cup og Race to Dubai finalen.
I løbet af dagen bliver der arrangeret forskellige konkurrencer som puttemesterskab og nærmest pinden konkurrence på par 3 banen, ligesom shoppen vil bugne af gode Høstmatch tilbud. Dagen afsluttes med helstegt pattegris og et foredrag af David Edwards om hans mange oplevelser med golfen. Rold Skov Golfklub tilbyder udenbys spillere halv greenfee, hvis de ønsker at deltage i dagen. Tilmelding sker via Golfbox.
For yderligere information, kontakt:
PGA professionel Casper Jacobsen på 4110 4534 eller klassegolfer@hotmail.com