Slutspurt sikrede Søgaard et klaret cut

MadsSøgaard_aalborg15-296029Efter en første runde i -2 og en placering som nummer 34 lignede Mads Søgaard en sikker deltager i weekendens finalerunder ved D+D Real Slovakia Challenge. Det blev han da også, men det gik dog ikke så nemt som han havde håbet på.
Efter 13 huller af fredagens anden runde var Søgaard i +1 og så lignede det pludseligt en danskerløs weekend i Slovakiet. Så satte Søgaard dog turboen til, og med birdies på 14., 15., 17. og 18. hul, så endte han i -3 samlet, hvilket præcist var nok til en delt 54. plads og et klaret cut på yderste mandat.
Christian Gløet gik en fremragende anden runde i -4, men i sidste ende var en samlet score i -2 akkurat ikke nok til fortsat deltagelse. Samme skæbne led Martin Simonsen, der blev nummer 93 i par og Andreas Hartø, der blev nummer 128 i +5.
Norges Espen Kofstad var rundt i -7 fredag og ligger nu på førstepladsen i -12, hvor han har et enkelt slag ned til Scott Henry og yderligere ét ned til en trio i -10.
D+D Real Slovakia Challenge, leaderboard