Cappelen deler føringen på Web.com

På Web.com Touren, som er niveauet under PGA Touren spilles der i denne uge LECOM Health Challenge ved Findley Lake nær millionbyen New York. Der var desværre nogle timers forsinkelser i de tidlige morgentimer, hvilket betød at ikke alle spillere fik færdiggjort anden runde før mørkets frembrud.
SebastianCappelen_0150_FOTO-KasperKaagEn af dem var ikke danske Sebastian Cappelen. Sebastian, som kæmper for et kort til PGA Touren kom, som skrevet i går, flot fra start med en runde i 66 slag (-6). Da danskeren endelig kom på banen fredag startede han med en bogey, men herefter kom der heldigvis gang i scoren igen. Med syv birdies på de sidste 17 huller kom Cappelen til -6 for dagen og til -12 totalt, hvilket er nok til en delt føring sammen med Rhein Gibson fra Australien. Cappelen nåede at færdiggøre sin anden runde i modsætning til andre i feltet, hvilket betyder at nogle spillere skal ud og færdiggøre anden runde i de tidlige morgentimer, lørdag. Cappelen og Gibson har et forspring på to slag ned til fire spillere i -10 og yderligere et slag ned til en trio på -9.
Læs også: Alex Noren fører på Castle Stuart – fire danskere klar til weekenden
Husk at C-More sender direkte fra New York i denne uge og der vil med garanti være dækning af Cappelens tredje runde lørdag.