Mads Søgaard avancerer i Slovakiet

Mads SøgaardChallenge Touren, som er niveauet under Europa Touren er i denne uge i Slovakiet for at spille D+D REAL Slovakia Challenge. Efter de første 36 huller var det desværre kun Mads Søgaard, som klarede sig videre af danskerne.
På lørdagens runde spillede Mads Søgaard en flot runde golf i 68 slag (-4). Dette sendte danskeren 26 pladser frem i feltet til en delt 28.plads. Søgaard havde fem birdies og en enkelt bogey på dagens runde og med gode 18 huller i morgen, så kan danskeren godt spille sig op omkring top 10 placeringerne.
Læs også:- Cappelen deler føringen på Web.com
I toppen af stillingen deles føringen af tre mand, som alle har en samlet score på -13. De tre er Scott Henry, Aaron Rai og Romain Langasque. Trioen har et enkelt slag ned til franskmanden Damien Perrier i -12.