Steen Tinning hæderligt placeret i Tyskland

SteenTinning_amsterdam13-258088På European Senior Touren spilles der i denne uge WINSTONgolf Senior Open i Tyskland. Efter de første 18 huller var danske Steen Tinning kommet fornuftigt fra start med en runde i 72 slag (par).
Læs også:- Mads Søgaard avancerer i Slovakiet
På lørdagens anden runde måtte danskeren dog bruge et slag mere end fredag, hvilket resulterede i en runde i 73 slag (+1). Dermed er Tinning +1 for turneringen, hvilket rækker til en delt 23.plads, syv slag fra de førende. Det er dermed meget usandsynligt at Tinning kommer til at spille med om de aller øverste placeringer. Tinning leverede to birdies og tre bogeys på lørdagens runde.
I toppen af stillingen finder vi Peter Fowler og Magnus P. Atlevi, som er -6 samlet efter de første 36 huller. De to har et slags forspring på et slag ned til Phillip Golding og Andrew Oldcorn i -5.