Cappelen to slag fra føringen inden finalerunden

SebastianCappelen_0219_FOTO-KasperKaagSebastian Cappelen står stadig med rigtig gode kort på hånden inden finalerunden af LECOM Health Challenge på Web.com Touren. Danskeren, der delte føringen efter anden runde, var rundt i -2 lørdag, hvilket betød, at han faldt tilbage til en delt 4. plads i -14, men stadig kun har to slag op til den førende spiller.
Fire birdies og to bogeys blev det til for Cappelen, der jagter et PGA Tour kort, hvilket han kan tage et stort skridt henimod med en sejr søndag.
Rhein Gibson, der delte føringen med Cappelen, ligger nu alene i front for turneringen efter en runde i -4 og en samlet score på -16. Det krævede dog to flotte birdies på 17. og 18. før Gibson kunne overnatte på førstepladsen.
Andenpladsen deler Taiwans Cheng Tsung Pan og amerikanske Erik Barnes i -15, imens Joel Dahmen ligger på den delte fjerdeplads sammen med Cappelen.
C More Golf sender direkte fra den spændende finalerunde søndag aften. Sendetiderne kan ses på vores TV-side.
LECOM Health Challenge