Jordan Spieth melder fra til OL

Jordan SpiethTidligere på dagen blev herrernes og damernes verdensranglister offentliggjort, og dermed kendte man navnene på de spillere, der var kvalificeret til OL. Han var selvfølgelig sikker på kvalifikation, men nu har Jordan Spieth meldt fra, og dermed blev han den 6. spiller fra top-10 i verden, der melder fra til Rio, da også Jason Day, Dustin Johnson, Rory McIlroy, Adam Scott og Branden Grace har indleveret et afbud.
– Læs mere: Søren, Thorbjørn, Nicole og Nanna klar til OL
Med afbuddet fra Jordan Spieth er Matt Kuchar nu kvalificeret, og dermed stiller USA med Bubba Watson, Rickie Fowler, Patrick Reed og Matt Kuchar.
Ingen af de danske spillere har meldt fra, og dermed bliver det Søren Kjeldsen, Thorbjørn Olesen, Nicole Broch Larsen og Nanna Koerstz Madsen, som vi skal opleve på den nyanlagte golfbane i Brasilien.