Konkurrence: Vind spilleplads til Made in Denmark European Tour Qualifier Pro-Am

mid
Den 2. August afholdes Made in Denmark European Tour Qualifier Pro-Am i Skjoldenæsholm Golf Center – Old Course, og nu har du mulighed for at vinde en af de tre spillepladser ved 1 dags Pro-Am over 18 huller.
Skjoldenæsholm-Hul-1-1024x683Dagen er en ganske unik oplevelse, hvor du sammen med to andre amatører får lov at komme helt tæt på en dygtig professionel golfspiller. I får set, hvordan spillet skal spilles, og samtidig får I mulighed for at få et indblik i livet som professionel og hvordan han vil nå sine mål om at komme helt til tops.
Alt hvad du skal gøre for at deltage i lodtrækningen er at svare rigtigt på konkurrence-spørgsmålet i formularen nedenfor og udfylde med dit navn og din email-adresse, så vi kan kontakte dig, hvis du bliver den heldige!
Matchkonditioner
Pro-Am afvikles over 18 huller som stableford holdspil (3 amatører + 1 Pro) – hvor de 2 bedste stablefordscores på hvert hul er tællende til holdets samlede resultat.
– Holdet med flest point vinder. I tilfælde af lige scores er det holdet med laveste samlede handicap der vinder.
– Der spilles med 7/8 handicap – handicapgrænsen er 28.
– Der vil være præmier til de 6 bedste hold.
– Lokale regler udleveres på matchdagen

 Dagens program
06:30 Morgen & registrering
07:00 Velkomst
08:00 Gunstart
—— Løbende baneforplejning ——
13:30 Frokost (drikkevarer inkl.)
14:00 Præmieoverrækkelse
Læs mere om arrangementet her
Konkurrencen er nu slut og vinderne blev Steen Heller, Inger Lundbergh og Eske Kofoed, der alle svarede rigtigt på spørgmålet: Hvilken af de 4 Majors er den ældste? – The Masters, US Open, The Open eller US PGA Championship? Hvortil svaret er The Open! Tillykke til jer!