The Open starttider: Jensen og Kjeldsen sammen, Olesen ud med Furyk og Clarke

thorbjørn olesenDen 145. udgave af The Open starter på torsdag, og der er tre danskere i feltet på Royal Troon i Skotland, når Zach Johnson skal forsvare sin Claret Jug fra sidste år.
Lasse Jensen, Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen er alle klar til årets tredje major, og de to førstnævnte får endda glæde af hinanden selskab de to første runder. Lasse og Søren skal ud med amerikanske Bill Haas og slår ud kl. 12.42 torsdag middag lokal tid.
Thorbjørn Olesen får ikke glæde af dansktalende spillermakkere, men når man til gengæld får 36 huller til at imponere Ryder Cup kaptajnen Darren Clarke, så har man nok gjort noget rigtigt alligevel. Den sidste mand i den navnestærke trebold med dansk islæt er amerikanske Jim Furyk. De tre slår ud på første runde kl. 07.41 lokal tid.
Den forsvarende mester Zach Johnson skal ud med Henrik Stenson og Adam Scott imens Rory McIlroy får glæde af Hideki Matsuyama og Bubba Watson de to første dage.
Viasat Golf og Viaplay sender mere end 45 timers direkte golf fra årets tredje major. Sendetiderne kan som altid ses på vores TV-side.
Samtlige teetider kan ses på den officielle hjemmeside for The Open ved at klikke her nedenfor. Tiderne på hjemmesiden er angivet lokal tid, og der skal lægges en time til for at få dansk tid.
Starttider første runde
Starttider anden runde