Kjeldsen viste høj klasse og er med helt fremme

Søren KjeldsenSøren Kjeldsen og Lasse Jensen har fornøjelsen af hinandens selskab under de første to runder ved The Open Championship, og de er kommet ind med scores i hver sin ende af leaderboardet.
– Læs mere: Se Louis Oosthuizen lave hole-in-one
På hul 2 fik Kjeldsen dagens første birdie, og der kom yderligere til på hullerne 4, 6, 8, 16 og 18. På hul 5 og 12 lød scoren på bogeys, og derfor kom den endelig score til at lyde på 67 slag (-4). En meget flot scoren, der placerer ham helt fremme på 4. pladsen.
For Lasse Jensen var karrierens første 18 huller i en major ikke den store succes. Det lykkedes ham aldrig at lave en bogey, og scoren endte på 78 slag, der betyder en plads blandt de sidste i feltet.
Der er stadig spillere på banen, og de kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk.
The Open Championship, leaderboard.