Thorbjørn Olesen færdig med første runde

Thorbjørn OlesenSammen med Darren Clarke og Jim Furyk var Thorbjørn Olesen den første dansker, der skulle i aktion på åbningsdagen ved The Open Championship. De er nu færdige med deres runde, og for danskeren blev det til en runde over par.
– Læs mere: De tre danskere i The Open Championship
Der er stor forskel på de første ni huller og de sidste ni huller på Royal Troon Golf Club, for mens det er på de første, at scoren skal skabes, så er det på de sidste, at den skal forsvares. Forskellen kunne også ses hos Thorbjørn Olesen, der var -3 og bogeyfri på de første ni huller. Efter turnen kom der til gengæld ingen birdies men fire bogeys, og derfor kom den samlede score til at lyde på 72 slag (+1). Det placerer ham som nummer 62.
– Læs mere: Præsentation af Royal Troon Golf Club
Turneringen bliver lige nu ført af Haydn Porteous fra Sydafrika, der takket være blandt andet to eagles er -6 efter blot otte huller. Han fører med et enkelt slag foran Matt Jones og Patrick Reed. Reed har med 66 slag sat den hidtil bedste score i klubhuset.
Hvordan det går for Søren Kjeldsen og Lasse Jensen kan følges live nu på Viasat Golf og Viaplay.dk.
The Open Championship, leaderboard.