Video: Så tæt var Mickelson på vild major-rekord

phil mickelson63 slag brugte Phil Mickelson på første runde af The Open, hvilket i sig selv var voldsomt imponerende, og da også nok til at føre turneringen med tre slag. Alligevel var det en voldsomt frustreret Mickelson, der gik af 18. green torsdag.
På dagens sidste hul havde ‘Lefty’ nemlig et putt for en 62’er, hvilket ville være den laveste score nogensinde i en major. Og at sige puttet var tæt på at gå i ville være en underdrivelse. Nedenfor er et par videoer, der viser situationen.
— Læs også: Kjeldsen på 4. pladsen da Mickelson satte ny banerekord
På den anden video kan man se hvordan Mickelsons caddie, Jim ‘Bones’ Mackay, reagerer på puttet.
Og hvis nogen synes man kan genkende netop dén reaktion, så skyldes det sikkert, at Mickelson i 2013 havde et putt for en 59’er på PGA Touren, men også i det tilfælde blev snydt af tyngdekraften til allersidst.