19-årige Lydia Ko vinder titel nummer 14 på LPGA

Lydia KoIgennem historien har golfsporten haft mange store kvindelige stjerner, og et af dem er helt klar Lydia Ko. Det er nok det største kvindelige golftalent, der har været, og selvom hun blot er 19 år gammel, kunne hun søndag løfte trofæ nummer 14 på Challenge Touren.
– Læs mere: Fejlfri Therese manglede tre birdies
På Highland Meadows Golf Club i Ohio blev der spillet Marathon Classic Presented by Owens Corning and O-I, og her sluttede Ko af med en runde i 69 slag (-2), så den samlede score blev på -14. Det blev matchet af Mirim Lee (65) og Ariya Jutanugarn (68), men i det efterfølgende omspil viste verdensetteren sin klasse med en birdie på fjerde hul. Fire sejre er det nu blevet til i denne sæson, og Ko må regnes blandt favoritterne, når der i næste uge bliver spillet RICOH Women’s British Open.
– Læs mere: Følelsesladet australsk sejr på PGA Touren
Lydia Ko har nu 50 top-10 resultater på LPGA Touren, og med den seneste sejr er forspringet øget yderligere på både verdensrangliste, LPGA Tourens pengeliste og Race to CME Globe, som hun alle fører suverænt.
Marathon Classic Presented by Owens Corning and O-I, resultat.