Dansk OL-håb på andenpladsen i Skotland

Nanna_K_M_1Nanna Koerstz Madsen er en af de fire golfspillere, der skal repræsentere Danmark ved det kommende OL i Rio. Som optakt til et af karrierens højdepunkter er hun i denne uge til start i Skotland, og der er tale om et OL-håb i forrygende form.
– Læs mere: USA fik tæv af England ved UL International Crown
Aberdeen Asset Management Ladies Scottish Open bliver spillet på Dundonald Links, der er beliggende tæt på Royal Troon Golf Club, hvor der blev spillet The Open i sidste uge. Turneringen begyndte fredag, og her skulle Nanna Koerstz Madsen blot bruge 68 slag (-4), hvilket er nok til en andenplads. Der er blot et enkelt slag op til den førende Gwladys Nocera fra Frankrig.
– Det er en noget anderledes udfordring i den her uge, og diverse fælder som altid er på linksbaner, var da også ved at fange mig et par gange. Men jeg fik redet mig god ud af de dårlige slag, og krydder man så det med en masse gode, så blir det en god dag på banen, skrev Nanna Koerstz Madsen efterfølgende på Facebook.
Udover Nanna Koerstz Madsen er også Emily Kristine Pedersen og Malene Jørgensen til start i Skotland, og de leverede også pæne scores på åbningsdagen. Pedersen var rundt i 71 slag og er nummer 13, mens Jørgensen er nummer 22 efter en runde i 72 slag.
Aberdeen Asset Management Ladies Scottish Open, leaderboard.