Cappelen avancerer til top-10 på Web.com

SebastianCappelen_0219_FOTO-KasperKaagWeb.com Touren er gået ind i sin sidste halvleg, og det er derfor nu at kortene til næste års PGA tour skal fordeles. Derfor er det også det helt rigtige tidspunkt at danske Sebastian Cappelen har fundet formen. Fredag klarede Cappelen sit femte cut på stribe og lørdag avancerede han helt op til en delt 9.plads i 6 slag under par samlet ved Utah Championship.
Cappelen spillede 3. runde i 67 slag (-4) efter en runde med 5 birdies og kun en enkelt bogey. Cappelen ligger nummer 35 på pengelisten, hvor de 25 bedste får et kort til næste års PGA tour. Godt 20.000 $ adskiller ham fra en plads i top-25.
Turneringen i denne uge føres af amerikanske Nicholas Lindheim i samlet 13 slag under par. Lindheim gik ligesom Cappelen en 3. runde i 67 slag (-4).
Utah Championship, http://www.pgatour.com/webcom/leaderboard.html