Snedeker tager føringen i Canada

09-01-16 PGA Tour 2016, Hyundai Tournament of Champions, Kapalua Resort Plantation Course, Maui, HI, USA. 07-10 Jan. Brandt Snedeker of United States during the third round.Canadas største håb ved RBC Canadian Open, som spilles i Ontario er den 21. årige debutant og amatør Jared du Toit. Du Toit spiller sin første turnering på PGA touren og havde nok ugens største smil efter han holede et 15 meter eagle put på sidste hul, som sikrede ham et plads i søndagens førebold.
Du Toit deler 2. pladsen med formstærke Dustin Johnson i samlet 8 slag under par. Dustin Johnson har været med fremme hele ugen, men havde lidt svært ved at gennemskue forholdene de blæsende forhold. Ifølge Johnson selv, var det putteren som svigtede på 3.runde. Han udtaler at han var tilfreds med sit spil, men at han manglede at hole et par puts i forhold til de to første runder.
Turneringen føres af 35. årige Brandt Snedeker i 9 slag under par samlet. Snedeker kom rundt i blot 66 slag (-6) og sluttede ligesom du Toit af med en eagle på hul 18. Udover Eagelen på hul 18, lavede Snedeker 5 birdies på stribe på hullerne 2 til 6. Snedeker, som vandt turneringen i 2013 går ind til søndagen med et slags forspring.
På en delt 4. plads ligger Alex Cejka og Steve Wheatcroft i samlet 7 slag under par og 2 slag efter Snedeker.
RBC Canadian Open, http://www.pgatour.com/leaderboard.html