Tæt løb ved UL International Crown

Ariya JutanugarnI Chicago spilles der i denne uge den lidt utraditionelle UL International Crown på LPGA Touren. Det er en holdturnering mellem de otte stærkeste nationer i verden baseret på verdensranglisten, hvor der spilles fourballs de første tre dage inden de afsluttende singler på søndag.
Der er fire spillere med fra hvert fald, og det er altså spillernes samlede placering på verdensranglisten, der har afgjort hvilke otte lande, der kom med.
Faktisk var Danmark ikke så langt fra at kvalificere sig, men i sidste ende blev det Taiwan, England, Sydkorea, Kina, Australien, Thailand, Japan og USA, der kom med.
De fire hold er delt op i to puljer, og det hold der har flest point af alle otte hold efter søndagens singler er vinderen.
Lørdagens fourballs bød på 2 sejre til England over Thailand samt 2 sejre til USA over Japan. Herudover vandt og delte Kina med Taiwan. De sidste to matcher blev udsat til søndag da en tordenvejr afbrød spillet omkring kl.16 lokal tid. Sydkorea er oppe i begge matcher mod Australien. Dog kun 1 op efter 15 huller i den ene match og 2 op efter 14 huller i den anden match.
England, USA, Taiwan og Kina sidder på de øverste placeringer inden turneringen bliver afgjort i søndagens singler.
UL International Crown, http://www.lpga.com/leaderboard