Darren Clarke sætter navn på sin femte vicekaptajn

Sam TorranceTidligere har Darren Clarke offentliggjort Thomas Bjørn, Padraig Harrington, Paul Lawrie og Ian Poulter som sine vicekaptajner til Ryder Cup, og onsdag blev der så sat navn på den femte vicekaptajn. Valgte faldt på 62-årige Sam Torrance, og der er ingen tvivl om, at det er en af Europa Tourens mest erfarne spillere, der skal hjælpe Europa til sejr på Hazeltine.
– Læs mere: Ugens Ryder Cup ranglister
Mellem 1981 og 1995 deltog den karismatiske skotte otte gange i Ryder Cup, og derudover ledte han holdet til sejr på Belfry i 2002. Det vil være tredje gang, at han skal være vicekaptajn, da han også var det under Mark James på Brookline i 1999 og Paul McGinley for to år siden på Gleneagles.
– Der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg er meget stolt over at være en del for Ryder Cup 2016. Det er en enorm ære, og så snart Darren spurgte mig, tøvede jeg ikke med at sige ja.
Ryder Cup bliver spillet fra den 30. september på Hazeltine National Golf Club i Minnesota.