Wildcard til John Axelsen til Made in Denmark

JohnAxelsen_Hold-EM_DrengeR2_2015Danmarks pt. bedste amatør, John Axelsen, har i dag fået en invitation til dette års Made in Denmark. Det er DGU, der i samarbejde med Made in Denmark, har peget på den talentfulde teenager, der har gang i en rigtig flot sæson, senest med en andenplads i den prestigefyldte The South of England Open Amateur Championship.
– John (Axelsen, red) er bedste dansker på verdensranglisten, og han er også den, der spiller bedst i øjeblikket. Ved hold EM var han vores bedste mand på det hold, der vandt bronze, siger eliteansvarlig hos DGU, Claus Mølholm om valget.
John Axelsen spillede også med i Made in Denmark i 2015, hvor han efter en flot første runde i 68 slag, desværre mistede cuttet efter en anden runde i 76 slag. Nu vender 18-årige Axelsen så tilbage til Backtee Course.
– Han er uden tvivl et af Danmarks mest lovende talenter, så det bliver spændende at se ham til Made in Denmark igen, siger promotor Flemming Astrup.

Hartø vender tilbage
Udover John Axelsen har tre danskere fået en invitation til Made in Denmark. Andreas Hartø vender tilbage til Himmerland, og 16. hul, hvor han sidste år friede til sin dengang kæreste. Nu er de lige blevet gift, så mon ikke det bliver en helt særlig oplevelse for den populære dansker at spille netop det hul i år.
Sebastian Cappelen gør sig til dagligt på den amerikanske Web.com Tour, og er godt på vej mod PGA Tour, men han har i år valgt at takke ja, til en invitation, og det bliver spændende at se ham i Himmerland.
Den fjerde dansker, der har fået en invitation er Søren Hansen.
I næste uge spilles Made in Denmark Qualifier i Skjoldnæsholm, og her er der seks pladser at spille om. Rasmus Hjelm Nielsen og finske Oliver Lindéll er allerede sikre på at få to af de seks pladser.
Har du endnu ikke købt billet til Made in Denmark 25.-28. august kan billetter købes via Billetnet.