Joachim B. Hansen alene på tredjepladsen i Thailand

JoachimBHansen_pleneuf15-296369Joachim B. Hansen gør det fremragende i Thailand, hvor han på andendagen ved King’s Cup presented by PTT Group spillede sig frem på tredjepladsen. Der var også succes for Victor Gebhard Østerby, der også er videre til de to finalerunder.
– Læs mere: Kronprinsen spiller igen med i Made in Denmark
På Phoenix Gold Golf Club skulle Joachim B. Hansen fredag starte sin runde fra 10. tee, og det skete med lyn og torden. Fire birdies på de fem første huller sendt ham helt frem i toppen af leaderboardet, og på et tidspunkt førte han endda. Det endte med en score i 67 slag (-3) for anden dag i træk, og han er nu alene på tredjepladsen med kun et enkelt slag op til Terry Pilkadaris (67) og Sattaya Supupramai (70).
– Læs mere: Wildcard til John Axelsen til Made in Denmark
Turneringen i Pattaya er udover Europa Touren også en del af Asien Touren, og derfor er også plads til Victor Gebhard Østerby, der kom med på den asiatiske tour efter succes på tourskolen. Som Joachim B. Hansen har han også været rundt i to identiske scores, og med to gange 69 slag går han ind til finalerunderne som nummer 28.
Hvordan det kommer til at gå den danske duo, kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk lørdag 07:00.
King’s Cup presented by PTT Group, leaderboard.