Kronprinsen spiller igen med i Made in Denmark

Kronprins FrederikAlle gode gange tre. Kronprins Frederik kommer igen i år til at spille en aktiv rolle under Made in Denmark, når han, som de to foregående år, spiller med i onsdagens Pro-Am. Dermed får Hans Kongelige Højhed oplevet Backtee Course på nærmeste hold, inden det går løs med selve Made in Denmark dagen efter.
– Det betyder utrolig meget for at, at Kronprinsen igen i år spiller med i Pro-Am. Som protektor for turneringen kan han ikke blive en større del af begivenheden, så jeg glæder mig til igen i år at følge ham rundt på Backtee Course, siger Claus Birk Larsen, Direktør i Himmerland Golf & Spa Resort.
Kronprinsen skal spille med i eftermiddagens flight klokken 13, og skal i år spille sammen med Søren Kjeldsen, Tom Kristensen og Lars Larsen. Larsen måtte sidste år give pladsen til sin søn grundet en skade, og så bliver det debut til Søren Kjeldsen i den ”royale 4-bold”.
Billetholdere med partoutbilletter har naturligvis adgang til Made in Denmark om onsdagen, ellers kan billetter købes via Billetnet.