Kjeldsen i finalen ved U.S. PGA Championship efter bogeyfri runde

Søren KjeldsenI sæsonens fjerde og sidste major, U.S. PGA Championship, er Søren Kjeldsen klar til finalerunderne, og dermed er jagten sat ind på endnu et nyt topresultat i en major. På Baltusrol Golf Club i New Jersey var han fredag rundt i 69 slag (-1) efter en lidt kedelig runde med én birdie og resten af hullerne i par. Runden var blot en af tre bogeyfri runder, og takket være den går han ind til de to finalerunder som nummer 34.
– Læs mere: Flot spil sender dansk trio i finalen ved British Open
Cutgrænsen endte med at blive på +2, og det kom til at koste videre deltagelse for Thorbjørn Olesen. Efter en noget svingende runde blev der skrevet under på et scorekort lydende på 74 slag, og dermed var han to slag fra at klare cuttet.
Det blev også kun til to runder for blandt andet Rory McIlroy, Sergio Garcia og Dustin Johnson. Der var store forventninger til McIlroy, der i sine syv tidligere optrædener i turneringen havde to sejre og seks resultater i top-20, men en bogey på hul 18 kom til at koste dyrt. Helt galt gik det for Johnson, der har været en af de mest formstærke spillere henover sommeren, men spillet har slet ikke hængt sammen i denne uge, og cuttet blev misset med hele syv slag.
Robert Streb leverede en imponerende runde i 63 slag, og med den flotte score spillede han sig frem på førstepladsen. Føringen bliver delt med Jimmy Walker (66), og de to fører med to slag ned til Emiliano Grillo (67) og Jason Day (65).
Tredje runde kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk fra kl. 20:00.
U.S. PGA Championship, leaderboard.