Victor Gebhard Østerby foran gennembrud

Victor Gebhard ØsterbyVictor Gebhard Østerby spillede sig på Asien Touren via tourskolen, men han har ikke fuldt kort, så han spiller også turneringer på Nordic League. Det er blot blevet til en 58. plads som bedste resultat i de tre starter på Asien Touren, men nu står han foran et muligt gennembrud.
– Læs mere: Successen fortsætter for formstærk Sebastian Cappelen
Ved King’s Cup presented by PTT Group i Thailand leverede Østerby lørdag sin tredje runde i 69 slag, og det gav ham et avancement på 12 pladser, så han nu er på en 16. plads inden søndagens finalerunde på Phoenix Gold Golf Club i Pattaya.
– Læs mere: Kjeldsen i finalen ved U.S. PGA Championship efter bogeyfri runde
Mens Østerby har leveret tre stabile runder, så gik det galt for Joachim B. Hansen på moving day. Han var alene på tredjepladsen inden runden, men det blev aldrig hans dag, og med scoren 79 slag faldt han helt tilbage som nummer 72.
Med 18 huller tilbage fører Shih-chang Chan fra Taiwan i -9. Der venter dog en spændende finaledag, hvor der kun er fire slag fra nummer et til nummer ti.
Viasat Golf og Viaplay.dk sender live fra Thailand søndag kl. 07:00.
King’s Cup presented by PTT Group, leaderboard.