Uvejr sender Søren Kjeldsen på overarbejde

Søren KjeldsenBaltusrol Golf Club og U.S. PGA Championship var lørdag ramt af voldsomt uvejr med torden og regn, og det betød, at spillet måtte afbrydes. Blot 37 af de 86 spillere nåede at færdigspille tredje runde, og blandt dem, der skal på overarbejde søndag, er Søren Kjeldsen.
Kjeldsen nåede at spille 14 huller, inden han måtte gå i klubhuset, og på de huller var han +3 efter tre bogeys og 11 pars. Den samlede score er derfor nu +2, og dermed er er han faldet tilbage til nummer 68.
Der venter en lang arbejdsdag søndag for Kjeldsen, men den bliver endnu længere for de førende. De nåede nemlig aldrig på banen, og således skal de ud og gå 36 huller.
Blandt dem der nåede i klubhuset i tredje runde var Kevin Kisner og Padarig Harrington bedst med scores i 65 slag (-5), hvilket har sendt dem i top-10.
U.S. PGA Championship, leaderboard.