Martin Kaymer kommer til Made in Denmark

Martin KaymerEn af golfens helt store stjerner melder sig nu klar til Made in Denmark. Det er den dobbelte majorvinder og tidligere verdensetter, tyske Martin Kaymer, der om en lille måned for første gang skal prøve kræfter med Backtee Course og ikke mindst det berømte 16. hul.
– Jeg vil rigtig gerne opleve den fantastiske stemning, som alle taler om. Jeg er sikker på, at det bliver en stor oplevelse, og jeg glæder mig meget til at spille med i Made in Denmark i år, siger Martin Kaymer.
Kaymer vandt PGA Championship i 2010, og for to år siden vandt han sin anden major ved US Open. Den 31-årige tysker har et imponerende CV med hele 11 sejre på Europatouren, samlet vinder af Order of Merit i 2010 og verdens nummer et i 2011. Læg dertil Players Championship i 2014 og WGC HSBC Champions.
– Det er en fantastisk spiller og person, der kommer til Himmerland om et par uger. Jeg er rigtig glad for, at Martin Kaymer har valgt at spille Made in Denmark, og tilskuerne kan godt begynde at glæde sig, siger Promotor Flemming Astrup.
Og det er en tysker i storform, der er på vej mod Danmark. I årets sidste major, US PGA Championship, der sluttede i nat dansk tid, endte Kaymer på en delt syvende plads.
Martin Kaymer har været en del af det vindende europæiske Ryder Cup hold de seneste tre gange, og i 2012 holede han det vindende putt på Medinah. Og måske kan en god placering ved Made in Denmark sikre ham en plads på Darren Clarkes hold, når Ryder Cup spilles i USA om knap to måneder.
Martin Kaymer er i øjeblikket nummer 49 på verdensranglisten og nummer 19 på Race to Dubai.
Vidste du at Martin Kaymer… 
– spillede med i ECCO tour Championship i Odense i 2006. Han sluttede som nr. 12.
– overvejede at blive professional fodboldspiller, men valgte som 15-årig at satse på golf.
– er fan af  fodboldklubben 1. FC Köln, men holder også med FC Bayern München, hvor han kender flere af spillerne.
– blot spillede otte turneringer på Challenge Tour i 2006. Vandt to, og sluttede i top 4 i seks af de otte. Endte som nummer fire på pengelisten, og sikrede sig dermed sit kort til Europatouren.