WITB: Jimmy Walker

Jimmy WalkerJimmy Walker blev den fjerde førstegangsvinder i en major, da han glad og rørt løftede Wanamaker trofæet som bevis på sejren ved U.S. PGA Championship. Triumfen på Baltusrol Golf Club i New Jersey kom efter en flot spillet turnering, hvor den 37-årige amerikaner førte fra start til slut, og hvor han endte med at henvise den forsvarende mester, Jason Day, til andenpladsen.
– Læs mere: Kjeldsen nummer 33 da Walker vandt første major
Tidligere havde Walker vundet fem sejre på PGA Touren, men søndagens triumf er klart den største, og den bringer mange gode ting med sig. I forvejen skulle han nok ikke frygte for sin pension, men 1,8 mio. dollars er da også en pæn præmie at rejse hjem med. Han er nu også nummer 14 i FedEx Cuppen og nummer 48 på verdensranglisten, men vigtigst for ham er nok, at han fra at have været langt væk nu er inde på Ryder Cup holdet.
Nedenfor ses en oversigt over det udstyr, som Jimmy Walker havde med i baggen under U.S. PGA Championship. Med det udstyr slog han i gennemsnit sine drives 284,3 yards, hvoraf de 6,71% endte i fairways. Endelig så ramt han 76,39% greens og lå på 1,303 i strokes gained putting.
Driver: Titleist 917D2 (8,5 grader, UST Mamiya Elements Platinum 7 skaft).
3-kølle: TaylorMade M1 (15 grader, Alidla Rogue Limited Edition Silver 80TX skaft).
5-kølle: Titleist 915Fd (18 grader, Fujikura Motore Speeder VC 8.2X Tour Spec skaft).
Jern (3-9): Titleist 716 MB (True Temper Dynamic AMT X100 Tour Issue skafter).
Wedges: Titleist Vokey Design SM6 (48-08F, 54-08M og 60-04L grader; True Temper Dynamic Gold X100 Tour Issue skafter).
Putter: Scotty Cameron Newport 2 GSS Prototype.
Bold: Titleist Pro V1x.
U.S. PGA Championship, resultat.