Nike Golf stopper produktion af køller, jern og bolde

Rory McIlroyIgennem mange år har Nike Golf været en af de mest populære golfproducenter, og blandt stjernerne der spiller med udstyret, kan man finde Rory McIlroy, Tiger Woods, Brooks Koepka og vores egen Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerreggard.
Onsdag kom så den overraskende melding fra den amerikanske producent, da man bekendtgjorde, at man stopper en stor del af produktionen.
En af de største successer indenfor golfproduktion blev skabt med Nike Golf i 1998, og senere det år blev den første golfbold så lanceret. I 2011 ansætte man Tom Sties, der havde arbejdet for Ben Hogan Golf, til at designe det første golfsæt. Det kom på markedet i 2002, men nu er det slut. Fremover stopper man produktionen af køller, jern og bolde for i stedet kun at ville satse på golfsko, beklædning og accessories.