Søren Kjeldsen er stadig godt med i USA

Søren KjeldsenImens mange af verdens bedste golfspillere netop er gået ind på det olympiske stadion i Rio, spiller Søren Kjeldsen med flere Travelers Championship på PGA touren for at skaffe vigtige verdensranglistepoint. Travelers Championship er den sidste turnering inden det på torsdag går løs ved OL i Rio.
Søren Kjeldsen klarede fint cuttet og var på en delt 24. plads efter de første 2 runder. Danskeren startede lørdagens runde på bag-ni, hvor hans spil svingede lidt med 3 birdies, 3 bogeys og en dobbeltbogey. På Kjeldsens sidste ni huller gik det lang bedre med 6 pars og 3 birdeis. Dermed kom Kjeldsen rundt i 69 slag (-1) og indtager en delt 33. plads inden søndagens finalerunde.
Turneringen føres af Daniel Berger, som gik en 3. runde i blot 62 slag (-8) efter en runde med hele 9 birdies og en enkelt bogey. Berger fører i samlet 15 slag under par og har 3 slag ned til et felt af tre spillere, som deler andenpladsen. De tre spillere på andenpladsen er skotske Russel Knox, sydafrikanske Tyron van Aswegen og amerikanske Russell Henley.
Hvis Berger vinder turneringen vil han i den grad spille sig ind i varmen til en plads på det amerikanske Ryder Cup hold.
Travelers Championship, http://www.pgatour.com/leaderboard.html