Mere fart via færre kræfter

Vi kender det mange af os. Vi er trætte i hele kroppen og specielt i armene efter en dag på golfbanen.
– Mange holder alt for hårdt fast på køllen. Det gør os trætte samt anspændte i armene, og som uddannet fysioterapeut ved jeg, at mange derved risikerer at få både golfalbuer og tennisalbuer via golf sporten, udtaler tidligere landstræner Anders Dahl Christiansen.
I videoen ovenfor får du nogle ideer, der skulle give mindre risiko for skader i hænder og albuer, og samtidigt kunne hjælpe dig med at få mere fart i køllen.
Rigtig god fornøjelse.
Se instruktionsvideoen nedenfor eller se den på YouTube herArtiklen fortsætter under videoen….

– ”Øvelserne fra denne video bruges ind imellem på mine træningsture, og jeg har lært dem i min tid som Master Instructor for en af verdens bedste trænere, Jim McLean. I videoen vil du lære flere øvelser, der måske kan få dig til at slå længere samt undgå skader i og omkring dine albuer og håndled, siger den succesfulde golftræner Anders Dahl Christiansen, som også er uddannet fysioterapeut og ”The Golf Athlete Instructor”samt NLP coach mm.
Du kan se lignende idéer fra Anders i ”Det succesfulde sving”, som er en yderst populær DVD om golf instruktion. Ønsker du en mere omfattende undervisning fra Anders Dahl Christiansen og tilhørende øvelser, kan du konsultere ham individuelt. Du kan også købe DVD’en ”Det succesfulde shortgame”, og de to omtalte DVD’er fik bl.a. følgende ord med på vejen ”uden sammenligning de bedste danske videoer eller DVD’er om golf instruktion nogensinde”.
Se eller gense videoen “Mere fart via færre kræfter” her. Og få evt. en super luksus oplevelse fra siden her
Har du lidt fysiske skavanker eller vil du blot forbedre dig, så kan du booke individuel træning med Anders, der jo også er uddannet fysioterapeut, via siden her.
Ved træning m. Anders får du i alle longgame lektioner en video tilsendt af lektionen samt Trackman data under sessionen.
Du kan også se mere om golf rejser med Anders via siden her – På de kommende rejser kan du forvente gourmet mad, fantastiske destinationer, og ekstrem ”Value for money”!
Nederst på denne side kan du se eller gense en række instruktions tips med Anders Dahl Christiansen fra www.trainyourbrain.dk – hvorfra du gratis kan hente en af verdens mest anerkendte bøger om personlig udvikling.
Se eller gense videoen “Mere fart via færre kræfter” her
Tidligere instruktionsvideoer m. Anders Dahl Christiansen:

 1. ”Den gode afslutning”
 2. ”Et atletisk set up”
 3. ”Sving tilbage som Nicklaus”
 4. ”Vægtskifte – The Ben Hogan Style”
 5. ”Bevæg armene som en pro – slå længere”
 6. ”Start dit sving på Pro Manér”
 7. ”Usund / Usand myte”
 8. ”Chipping og Evaluering”
 9. ”God kontakt på dine chip slag”
 10. “Power Tip – Wide to Narrow”
 11. “Major Vinder Øvelse”
 12. ”Den kraftfulde draw”
 13. ”Stabilitet og Længde”
 14. ”Stjerne Putting”

 
— o0o —
Anders Dahl Christiansen arbejdede med det danske landshold fra 2006-2010 og var ansvarlig herrelandstræner i 2010, som var det bedste år nogensinde for herrelandsholdet. Han har desuden via sit virke hos, Jim McLean i USA, arbejdet med spillere fra den amerikanske PGA Tour og med flere Europa Tour spillere både for damer og herrer. I årene før landstræner karrieren uddannede Anders sig til Master Instructor, for hos Jim McLean, som er én af verdens mest respekterede trænere