Zach Johnson to slag efter ved John Deere Classic

zach johnsonAmerikanske Andrew Loupe topper leaderboardet i -8 torsdag, da første runde måtte afbrydes grundet mørke på den regnvåde bane ved John Deere Classic.
Den 27-årige Loupe står overfor et 2 meters par-putt på 15. hul, når han kommer tilbage på banen fredag morgen, og indtil da præsterede Loupe otte ubesvarede birdies, hvilket er nok til en føring på to slag til de nærmeste forfølgere.
Turneringen blev forsinket i 3½ time midt på dagen, og da spillerne kom tilbage på banen stod det hurtigt klart, at eftermiddags-spillerne ikke ville nå at gennemføre deres runde.
Zach Johnson, Patrick Rodgers og Ryan Moore deler andenpladsen i -6, imens den formstærke spanier Jon Rahm må nøjes med en delt 103. plads i +1 efter de første otte huller. Rahm har ellers imponeret på PGA Touren efter at være blevet professionel tidligere på året, men har altså en del arbejde foran sig fredag morgen, hvis han skal rykke frem i feltet og op på den rigtige side af cutgrænsen, der lige nu er på -1.
C More Golf sender direkte fra ugens PGA Tour turnering hver aften. Sendetiderne kan ses på vores TV-side.
John Deere Classic, leaderboard