Fantastisk historie da Gene Sauers vandt U.S. Senior Open

woodlands16-308123Gene Sauers vandt tre gange på PGA Touren, men for ti år siden blev han ramt af en sygdom, der var tæt på at koste ham livet. Syv år var han sat på sidelinjen, men mandag leverede han et fantastisk comeback, da han vandt karrierens største turnering.

Stevens-Johnson syndrome kostede de mange år udenfor golfspillet, og der var lange perioder, hvor han ikke kunne andet end at ligge på sofaen. Der er derfor en fantastisk bedrift, da han mandag vandt U.S. Senior Open på Scioto Country Club i Ohio. Grundet voldsomt regnvejr kunne turneringen først færdigspilles mandag, og med en par på sidste hul, kunne der skrives under på en runde i 69 slag (-1) og en samlet score i -3.
På andenpladsen kom Billy Mayfair (67) og Miguel Angel Jimenez (71), og for den farverige spanier blev det lige ved og næsten for tredje turnering i træk. For tre uger siden førte han nemlig Senior British Open med fire slag inden sidste runde, men det endte med en tredjeplads. I sidste uge ved 3M Championship blev det så til nederlag efter omspil, og ved U.S. Senior Open tabte han med et enkelt slag efter at have sluttet bogey-bogey. Jimenez kan dog glæde sig over at være i gang med en fantastisk sæson på Champions Touren, hvor det i de seneste syv turneringer er blevet til en sejr, fire andenpladser, en tredjeplads og en fjerdeplads.
U.S. Senior Open, resultat.