Made in Denmark koster Cappelen chancen for et PGA Tour kort

SebastianCappelen_0248_FOTO-KasperKaagFor en måned siden blev Sebastian Cappelen nummer fem ved Utah Championship på den amerikanske  Web.com Tour, og rykkede dermed ind i top-25 på pengelisten, og i spil til et direkte PGA Tour kort, der uddeles til netop de 25 bedste fra årets Web.com Tour.
Siden da er det dog ikke blevet til placeringer i toppen, og Cappelen er gledet ned som nummer 36 på pengelisten. Dermed ville det kræve en top-3 placering i en af de sidste to turneringer, hvis Cappelen igen skulle finde vej til top-25.
— Læs også: Cappelen melder sig klar til Made in Denmark
Det bliver dog ikke aktuelt, da Cappelen ikke stiller op i denne uges News Sentinel Open og heller ikke næste uges sidste turnering, da han i stedet er i Himmerland, hvor han har fået en invitation til Made in Denmark.
Dermed skal Cappelen i stedet være med i Web.com Final Series, hvorfra top-75 fra Web.com Touren og spillerne fra nummer 126-200 på PGA Tourens FedExCup liste, kæmper om yderligere 25 PGA Tour kort. Spillerne i top-25 på Web.com Tourens pengeliste har allerede et PGA Tour kort, men kan deltage i Final Series og forsøge, at forbedre deres kategori.
Første turnering i Final Series er DAB Championship, der spilles fra d. 8. september.