Scandinivian Golf Club og Søren Kjeldsen hjælper familier med alvorligt syge børn

The Scandinivian Golf Club i Farum, lægger den 29. august bane til årets Ronald McDonald BørneFond Charity Golf Cup. Og Europa-tour spiller Søren Kjeldsen støtte igen Cup’en.
– Vi er meget glade for, at The Scandinavian Golf Club har valgt, at det i år er Ronald McDonald Hus, som får deres støtte, udtaler Karen Bjørløw Jacobsen, som er daglig leder af Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet, hvortil overskuddet fra denne golfturnering går. – Vi glæder os meget over, at vi igen i år modtager støtte fra denne Charity Cup. Støtten herfra er ganske betydelig og gør det muligt for os, at hjælpe rigtig mange familier med alvorligt syge børn.
Det er 16. gang Ronald McDonald BørneFond afholder denne Charity Golf Cup. Fondens primære formål er, at støtte Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet, samt at etablere nye huse i Danmark. Et Ronald McDonald Hus er et hjem uden for hjemmet, hvor familier, med alvorligt syge børn indlagt på Rigshospitalet kan bo. Se mere på www.rmhus.dk.

– Denne Charity Golf Cup dag, er en helt særlig dag, som vi hvert år glæder os meget til. Det er imponerende, at opleve at både privatpersoner og erhvervsfolk år efter år, vælger at bruge deres tid sammen med os, og dermed støtter familier i en svær situation. Det er meget rørede, udtaler fundraiser og eventmager for Ronald McDonald BørneFond, Lene Høffner. – Og vi er selvfølgelig meget glade for, at Europa-tour spiller Søren Kjeldsen og kommentator Jesper Kjærbye foruden en hel række topspillere igen møder op i den gode sags tjeneste og giver vores gæster i Cup’en en helt unik mulighed for, at spille golf sammen med dem – samtidig med, at de jo også støtter de syge børn og deres familier.
I The Scandinavian Golf Club ser man også frem til dagen. – Det er en stor fornøjelse, at arbejde sammen med Ronald McDonald BørneFond, udtaler Tuula Undall, Golf Manager, i The Scandanavian Golf Club. – Vi er glade for, at kunne være med til, at hjælpe familierne i Ronald McDonald Hus.