Kronprins Frederik: – Jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle være her

IMG_4336H.K.H. Kronprins Frederik er protektor for Made in Denmark, og selv om han efter OL i Rio kun havde været i Danmark i 48 timer, så stillede han for tredje gang op ved Pro/Am’en på Himmerland Golf & Spa Resort. Her var han ude og spille med Søren Kjeldsen, Lars Larsen og Tom Kristensen, og det var naturligvis en bold, der trak rigtig mange tilskuere med runde på de 18 huller.
– Læs mere: Thorbjørn vil give tilskuerne noget at heppe på
Da runden var færdigspillet, kunne holdet se sig slutte som nummer 6 ud af de 26 deltagende hold, og selvom man er en travl herre, og at der nok stadig var jetlag i kroppen, så var hans deltagelse i Himmerland en naturlighed.
– Sport er noget, man tager sig tid til. Det samme her, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle være her og gå 18 huller med gode bekendte og en ny pro også, som jeg også gik sammen med på publikumssiden ved OL. Det var også en oplevelse i sig selv at følge ham og de andre danske golfspillere, drenge og piger.
Netop ved OL i Brasilien kunne man ofte se H.K.H. Kronprins Frederik være rundt i Rio og støtte de danske atleter, og det, at Danmark sikrede sig hele 15 medaljer, var en stor glæde for Danmarks tronarving.
– Det er næsten som en drøm, der er gået i opfyldelse. Det er næsten uvirkeligt, når de fleste af os havde sat 10 max 11 på som sandsynlige, og så får man en bonus på fire til fem medaljer. Jeg vil sige, at selv håndboldmedaljen var for mig en rigtig fantastik overraskelse, som man sjælden ser. Den var fuld fortjent, og der blev kæmpet 100% fra samtlige spillere.
Viasat Golf og Viaplay.dk sender live fra Made in Denmark første gang torsdag kl. 11:30.
Made in Denmark, starttider.