Thorbjørn vil give tilskuerne noget at heppe på

Thorbjørn OlesenEfter en uges pause ovenpå OL i Brasilien er Thorbjørn Olesen ankommet til Himmerland Golf & Spa Resort, og som dansker er det en meget speciel følelse at skulle spille Made in Denmark.
– Det er meget specielt, og du ønsker at gøre det godt. Du ønsker at være deroppe og konkurrere, og man vil gerne gøre noget for at give folk noget at heppe for, så det er et fantastisk arrangement. Hele setuppet har været imponerende, og det ser godt ud i år igen, så jeg håber på en fantastisk turnering.
– Læs mere: Danskere i stjernebolde til Made in Denmark
Siden Olesen missede cuttet i fjor ved Made in Denmark, har han spillet 29 turneringer, hvor det er blevet til syv top-10 resultater, og med i det tal er den flotte sejr ved Alfred Dunhill Links Championship. Det er dog også blevet til et misset cut i ti turneringer, og ved Open de France måtte han trække sig med sygdom. Det har derfor været en sæson på godt og ondt, men med deltagelsen i Made in Denmark håber han på, at sæsonen kan vende efter en stribe skuffende resultater.
– Det er ikke den bedste form at komme ind til denne uge med, men jeg håber, at tilskuerne og det at spille i Danmark kan ændre det og få give en god start og så bygge videre på det.
Ved OL blev det ikke til medaljer i denne omgang, og han kunne rejse hjem med en 30. plads. Selvom det ikke var det ønskede resultat, så var oplevelsen af at være en stor oplevelse.
– Selvfølgelig ønskede jeg at gøre d, men jeg kom til at kende nogle af atleterne, og for mig at være ude til mange af de andre konkurrencer og heppe på danskerne var fantastisk. Det at se nogle af de danske atleter vinde guld- og sølvmedaljer, det var meget specielt.
Thorbjørn Olesen slår sit første slag ved Made in Denmark torsdag kl. 13:20, og de to første runder har han selskab af Paul Peterson og Matthew Fitzpatrick.
Viasat Golf og Viaplay.dk sender live fra Made in Denmark første gang torsdag kl. 11:30.
Made in Denmark, starttider.