MiD diskvalifikation: Fandt forkert bold i roughen

Daniel Gavins fik kun 17. huller ved Made in Denmark
Daniel Gavins fik kun 17. huller ved Made in Denmark

Engelske Daniel Gavins nåede kun at opleve 17 huller af den flotte bane ved Made in Denmark, da han på 9. teested (hans sidste hul for dagen) opdagede, at bolden han havde i hånden, ikke var hans egen.
På 8. hul var Gavins i problemer, og måtte notere en dobbeltbogey, og straffen for at have været ude i den Himmerlandske rough blev endnu hårdere på næste teested. Her opdagede Gavins, at han på 8. hul var kommet til at spille en forkert bold.
— Læs også: Nyt teested har skabt frygtet afslutningshul
Da englænderen havde spillet hullet færdigt med en forkert bold, var der ingen anden mulighed end at acceptere diskvalifikationen. Var fejlen blevet opdaget inden han holede sit putt på 8. hul, havde han haft mulighed for at korrigere, såfremt han vidste hvor fejlen var sket.
Gavins var +8 på tidspunktet for diskvalifikationen, og ville næppe have skullet spille mere end 36 huller, men alligevel må det være noget en bét at skulle forlade turnering på den måde.
I det mindst kan englænderen glæde sig over, at han nåede at nyde sin landsmand Tom Lewis spille sig op på en delt førsteplads, da de to var i bold sammen torsdag. Fredag spiller Lewis og Dimitros Papadatos alene.
Made in Denmark, leaderboard